BURSA / İNEGÖL - Çitli Nihat Korkmaz İlkokulu

02247212043
02247212043
Adres
ÇİTLİ MAH. ÇİTLİ DERE CAD. ÇITLI NIHAT KORKMAZ ILKOKULU BLOK NO: 1A İNEGÖL / BURSA
Vizyon
OKULUN VİZYONU: Kurumumuz; tüm birimlerinde güven ortamını oluşturmuş, Atatürk İlke ve İnkılâpları ile Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda çağdaş, ilerici, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirip uluslar arası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim vererek öncelikle ülkemizin hızlı bir bütünleşme süreci yaşadığı Avrupa Birliği’ne üye olan ülkelerin önde gelen başarılı eğitim kurumları arasında yer almak
Misyon
OKULUN MİSYONU: Bizler; yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber anasınıfından 8. sınıfa kadar bütünlük taşıyan yeni eğitim programına yer vererek öğrencilerimizin entelektüel ve insanî niteliklerini geliştirerek, Türkiye ve dünya için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi öğrencileri üst öğrenim kurumlarına hazırlayarak iyi birer vatandaş olmaları için varız.
Başarılar
Okulumuz futbol takımı 2015-2016 eğitim öğretim yılında çevre köyler turnuvasında birinci olmuştur.
BAŞLAMA:08:50 BİTİŞ :15:40
5. SINIFTA AĞIRLIKLI YABANCI DİL UYGULANMAKTADIR
Ulaşım 2 saat arayla köy servisleri ile sağlanmaktadır.
İL MERKEZİNE UZAKLIK 59 km İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 13 km
Proje Çalışmaları
OKULUMUZ BEYAZ BAYRAK VE BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKALARINA SAHİPTİR. 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA SIFIR ATIK PROJESİNDE ATIK PİL TOPLAMADA İLÇE BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
2014-2015 YILINDA OKULUMUZ İTALYA MİLANODA YAPILAN TIE GHADER EXPO 2015 YARIŞMASINA KATILMIŞ, İLK 70 OKULUN ARASINDA YER ALMIŞTIR.